Home Particulier Industrie Zakelijk Referentie Utiliteitsbouw Nieuwtjes Zonnepanelen Contact

 
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf

 

Zakelijke markt:

Behalve in de (particuliere) woningbouw, is HAN in toenemende mate actief op de zakelijke markt. De eigenaren van kantoren, winkels, restaurants en bedrijfspanden kloppen steeds vaker aan bij HAN.
Daar krijgt ook ú geen spijt van!

HAN is nu eenmaal van alle markten thuis. Dat weten ze intussen tot ver in de regio.
Het maakt niet uit in welke branche, of voor welk pand, HAN regelt snel en effectief de aanleg van electra en verlichting.
Als het nodig is werkt HAN nauw samen met specialisten op het gebied van winkel-, horeca- of bedrijfsinterieurs. Samen met hen en in overleg met de opdrachtgever is de verlichting altijd passend. Of het nu een zakelijk ingericht bedrijfspand is, een statig makelaarskantoor, een grote fabriekshal of een sfeervol restaurant, een kantoortuin of dakterras, HAN laat u altijd het juiste licht zien.
Er is inmiddels een indrukwekkende lijst van winkeliers, kantoorhouders, horeca-ondernemers en bedrijfsdirecteuren die dat volmondig kunnen beamen.

Ook voor de zakelijke klanten levert HAN brandbeveiligingssystemen en alarminstallaties, databekabeling en de complete infrastructuur in de meterkast (internet, telefoon, fax).
Met u bespreekt HAN graag de mogelijkheden van energiebesparing en de nieuwste snufjes op de markt.

Kwalitatief, effectief, mooi, betaalbaar én duurzaam zijn voor HAN de sleutelwoorden.
Dat komt ú toch goed uit!


Zuivelhoeve Almelo


Zuivelhoeve Borne

Zuivelhoeve Eibergen


Zuivelhoeve Glanebrug

Zuivelhoeve VeendamZuivelhoeve Zutphen

Zuivelhoeve Zutphen

Restaurants
Eind 2006 werden wij benaderd door Grand Restaurant "De Nachtegaal" in Haaksbergen. Dit voormalige café moest na jaren omgetoverd worden tot een gezellig restaurant. Hiervoor moest onder andere de gehele keuken gemoderniseerd worden en voldoen aan de eisen van deze tijd. De compleet nieuwe installatie werd door ons verzorgd. Ook de complete licht installatie moest de nodige ingrijpende veranderingen ondergaan. Zo kan men nu alle verlichting binnen het restaurant vanaf één centrale plaats geregeld worden. Mede hierdoor heeft men nu ook in één oogopslag overzicht op alle verlichting die binnen het restaurant aan of uit is of enigszins gedimd moet worden. Aanleg van een sfeervolle buitenverlichting completeren de zaak, het resultaat mag gezien worden.

Industrie
Eén van onze eerste klanten is Menzing Machine Fabriek in Haaksbergen. Na een eerste opdracht voor een kleine aanpassing van een installatie zijn we hier nu regelmatig aan het werk. Vaak moet een installatie veranderingen ondergaan door het bij- of verplaatsen van zware apparatuur. Inmiddels werken wij ook voor een collega bedrijf waarvoor we het onderhoud van de installaties verzorgen en daardoor voorkomen dat bepaalde productieprocessen voor langere tijd uitvallen.

Voor Timmerfabriek Ter Huurne hebben wij, in samenwerking met een specialistisch bedrijf op gebied van brandmelding en preventie, een compleet nieuwe brandmeldinginstallatie verzorgd. Onze taak hierin bestond uit het aanleggen van de bekabeling en de coördinatie van deze installatie

Elektrotechnisch Installatiebedrijf HAN | Tolstraat 7b | 7482 DC HAAKSBERGEN | T:+31 (0)53-5725258 | M: +31 (0)622 775835